Info voor ouders

De sfeer tijdens het foto's maken is heel ontspannen.

Het mooiste compliment dat we van kinderen tot nu toe kregen: "ik heb me een echt  fotomodel gevoeld" of

"ik vond schoolfoto's maken nooit leuk maar zoals jullie het doen vind ik echt gaaf".


Een week voordat wij komen ontvangt u via de school een brief met daarin uitleg over de dag zelf. Tevens ontvangt u informatie mbt de bestelprocedure.

Van uw kind maken wij meerdere foto's zodat u zelf een keuze kunt maken. De achtergrond die wij gebruiken is verschillend en gaat in overleg met school. Zorg er wel voor dat uw kind zich lekker voelt in de kleren die hij/zij aanheeft.


Nadat we de foto's hebben uitgewerkt ontvangt u via de school een inlogkaartje met daarop een persoonlijke code en wachtwoord. 

Met deze code en wachtwoord kunt u inloggen op www.fotostudio40.nl/bestellen. U heeft nu rechtstreeks toegang naar de site van Oypo waar u de foto's kunt bekijken en bestellen. Inderdaad, geen zakjes met verplichte afname, maar zelf bepalen wat u afgedrukt wilt hebben. Kleur, zwart/wit, canvas, of op bepaalde artikelen. Er is heel veel  mogelijk.

Nadat u de foto’s heeft uitgezocht en afgerekend, worden deze rechtstreeks door Oypo naar het opgegeven adres gestuurd.


Bijkomend extraatje: we drukken alleen af wat er besteld is in plaats van dat er stapels met foto’s weer teruggaan naar de fotograaf  (en daar de vuilnisbak in verdwijnen!).


Mocht u tijdens de bestelprocedure toch nog vragen hebben dan kunt u een email sturen naar fotostudio40@kpnmail.nl Indien nodig nemen we even telefonisch contact met u op.


Makkelijker kan het niet!